miercuri, 24 aprilie, 2024

BARLAD: RETINUT PENTRU INFRACTIUNI CU VIOLENTA

Distribuie:

Publicat:

Politistii barladeni au retinut un barbat in varsta de 41 de ani, banuit de comiterea infractiunii de loviri sau alte violente. Acesta urmeaza sa fie prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Barlad cu propunerea de dispunere a unei masuri preventive.

Politistii Biroului de Investigatii Criminale Barlad au probat activitatea infractionala a unui barbat in varsta de 41 de ani, din municipiul Barlad, banuit de comiterea a doua infractiuni de furt, o infractiune de distrugere si o infractiune de tulburare a ordinii si linistii publice. Faptele au fost savarsite in perioada martie-aprilie 2017.

In fapt, in luna martie., acesta a sustras suma de 2000 de lei din incinta unei sali de jocuri de noroc din municipiul Barlad, iar in luna aprilie a sustras o drujba din proprietatea unei societati comerciale din aceeasi localitate. De asemenea, in luna aprilie a.c., barbatul a distrus geamurile din incinta unui local din municipiul Barlad, tulburand ordinea si linistea publica.

Barbatul a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, iar astazi urmeaza sa fie prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Barlad cu propunerea de dispunere a unei masuri preventive.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img