joi, 28 martie, 2024

BARLAD: RETINUT PENTRU SAVARSIREA INFRACTIUNILOR DE DISTRUGERE SI TULBURAREA ORDINII SI LINISTII PUBLICE

Distribuie:

Publicat:

Un tanar in varsta de 30 de ani, banuit  de infractiunile de distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice, a fost retinut pentru 24 de ore. Acesta, in data de 08.04.2017 a blocat un autoturism in trafic, pe motiv ca nu i s-a acordat prioritate, a lovit unul dintre pasageri si a distrus autoturismul.

In aceasta dimineata, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Barlad si Sectiei 3 Politie Rurala Barlad, cu sprijinul politistilor de la Serviciul Actiuni Speciale, au efectuat trei perchezitii  domiciliare pe raza localitatii Ivesti, comuna Ivesti. In urma perchezitiilor, politistii au reusit sa probeze activitatea infractionala a unui tanar in varsta de 30 de ani, banuit de infractiunile de distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice.

In data de 08.04.2017, acesta, impreuna cu alti patru tineri, se deplasa cu autoturismul din directia Barlad catre Ivesti. Intrucat un alt participant la trafic a patruns pe artera principala fara a-i acorda prioritate, barbatul de 30 de ani a blocat in trafic celalalt autoturism, a lovit pasagerul din dreapta si a distrus parbrizul, o portiera si oglinda dreapta. Prejudiciul creat este de aproximativ 1.500 lei. 

Politistii urmeaza sa-l prezinte la Parchetul de pe langa Judecatoria Barlad, cu propunerea de dispunere a unei masuri preventive.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img