vineri, 19 aprilie, 2024

Barlad: retinut pentru talharie

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii bârlădeni au reținut un bărbat de 22 de ani din Bârlad, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 22 ani, din municipiul Bârlad, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

În data de 25 martie 2021, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată de către un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din Bârlad, cu privire la faptul că, în ziua de 19 martie a.c., ar fi fost deposedat de suma de 500 de lei, de către un bărbat necunoscut.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în data de 19 martie a.c., ora 13:00, persoana vătămată (bărbatul de 55 de ani) ar fi deposedată, prin smulgere, de suma de 500 de lei (pensia), în timp ce se afla în zona domiciliului său, din Bârlad, strada Alexandru Vlahuță.

Polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea infracțiunii și în baza a probatoriului adminstrat, în cursul zilei de astăzi, 21 aprilie a.c., au luat față de bărbat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale.      

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img