vineri, 29 martie, 2024

BARLAD: S-A RUPT LANTUL DE IUBIRE? BOROS A PUS-O LA PUNCT PE VICEPRIMARITA

Distribuie:

Publicat:

De ochii lumii sau doar un teatru ieftin? La ultima sedinta a Consiliului Local Municipal viceprimarul Barladului, Roxana Muron Feraru, s-a gandit sa isi faca putina campanie. Plina de candoare si interesata de soarta unui festival , aceasta s-a adresat colegilor cu rugamintea de a fi de acord ( sustinerea materiala) a unui festival international.  
 
Vizibil iritat, edilul sef i-a atras atentia ca lucrurile acestea se puteau discuta la comisii sau ii putea transmite personal solicitarile Clubului Elevilor ( organizatorul evenimentului).    

Nedumeritul de serviciu a fost consilierul independent Bogdan Sarbu care a intrebat daca suma solicitata nu a fost prinsa in bugetul activitatilor dedicate lunii Iunie, proiectul fiind trecut pe ordinea de zi si culmea… avea trecuta suma solicitata de viceprimarita. Roxana Miron Feraru a fost prinsa cu temele nefacute, adica nici macar nu a avut curiozitatea sa citeasca sumele defalcate, si a dat vina pe domnul Constantin Nituc. „ Nu stiu daca suma a fost trecuta, domnul Nituc a fost cel care s-a ocupat, eu doar am citit solicitarea organizatorilor”. Dupa ce a consultat , respectiv citit, hotararea a ajuns si ea la concluzia ca „ da, suma este trecuta deja „.          

Adevarul este ca e mai simplu sa te  pozezi( ce nu face omul politic pentru un pic de campanie)  oferind premii si diplome si extrem de complicat sa citesti o motivare a unui proiect de hotarare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img