News Flash:

BARLAD:SE CAUTA " STAPANUL SEMAFOARELOR"

16 Ianuarie 2017
2961 Vizualizari | 0 Comentarii
"Speranta moare ultima! " Asta e gandul barladenilor care sunt conducatori auto! Poate o minune sau o firma profesionista va reusi performanta sa sa sincronizeze semafoarele. Asa ca firmele specializate au primit" verde " la depunerea dosarelor.      
                                                 
Primaria Barlad achizitioneaza serviciile de revizie si intretinere curenta, precum si de reparatie a echipamentelor de semaforizare din oras, prin cumparare directa. Obiectul contractului presupune nu doar asigurarea serviciilor enumerate, ci si asigurarea pieselor de schimb, valoarea totala estimata (servicii intretinere, manopera reparatii si piese de schimb) fiind cuprinsa intre 40.000 de lei si 75.000 de lei, fara TVA.

Firmele interesate trebuie sa faca dovada ca detin softul care sa permita programarea semafoarelor S400, au personal calificat si cu experienta. Termenul limita pentru depunerea ofertelor este 18 ianuarie.

Asa cum rezulta din anexa la caietul de sarcini, echipamente de semaforizare exista in intersectiile: Fepa (bulevardul Republicii cu strada Vasile Parvan), Stadion (bulevardul Republicii cu strada Siret si strada Nicolae Tonitza), Crolux (bulevardul Republicii cu strada General Naumescu), BCR (bulevardul Republicii cu strada Hamangiu si strada Marcel Guguianu), Primarie (bulevardul Republicii cu strada 1 Decembrie), Penny (bulevardul Republicii cu strada Stefan cel Mare), CEC (bulevardul Republicii cu strada Nicolae Iorga), Cerbul de Aur (bulevardul Republicii cu Bulevardul Primaverii) si Podu Verde (strada 1 Decembrie cu strada Nicolae Balcescu).

Tot in contract intra si mentenanta ceasului electronic amplasat la intersectia de la primarie (bulevardul Republicii cu strada 1 Decembrie). Poate cine va castiga contractul va reusi performanta ca atunci cand prinzi un " rosu" sa il prinzi la toate semafoarele, nu doar la unul. Cristina Radulescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0959 (s) | 26 queries | Mysql time :0.037057 (s)