vineri, 29 martie, 2024

BARLAD: SE PORNESTE MAREA ASFALTARE!

Distribuie:

Publicat:

De multa rabdare au avut nevoie o parte din barladeni. Dar acum ii putem anunta ca „ rasare soarele si pe strada lor”. Da, ati citit bine! Patru mari strazi urmeaza sa fie asfaltate. Este vorba despre : Erou Marin Lucian, Octav Bancila, Sublocotenent Erou Olaru Cristian si Tudor Arghezi care au fost canalizate si pe care , acum,se poate turna asfaltul.                      

„ In acest an, vom intra cu asfaltarea pe Tudor Arghezi, Erou Marin Lucian, Sublocotenent Erou Olaru Cristian si Octav Bancila. Aici avem contractele semnate. Asteptam sa aprobam bugetul local, dupa care vom intra pe aceste strazi imediat ce vremea ne va permite. Vorbim despre 375 de metri liniari pe Tudor Arghezi, 580 pe Marin Lucian, 650 pe Olaru Cristian si 442 pe Octav Bancila. Stie toata lumea ca aici am facut canalizarea si strazile au ramas ca dupa razboi. Dupa ce le finalizam pe acestea, in a doua etapa, raman strazile Bicaz, Ioan Voda, Doctor Bogdan Bagdasar, Posta Veche, insa cand vom avea bani mai multi la buget. In atentia noastra ramane si strada Gheorghe Iamandi, unde este executata canalizarea , dar nu e finalizata. Si ea tot in etapa a doua, daca nu chiar in etapa a treia, pentru ca acolo este o lucrare cu garantie. Vom insista ca refacerea strazii sa fie conform proiectului”, a declarat Dumitru Boros, primarul Barladului.

La aceasta data se cunoaste constructorul care va realiza lucrarile, este vorba de SC Novis SRL, care va efectua lucrarile  pentru suma de un milion de lei.    
                                                                                                                                                                   Consilierii  locali aprobasera suma de 1.724.699 de lei pentru asfaltarea celor patru strazi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img