sâmbătă, 20 aprilie, 2024

BARLAD: Sticla pentru apa calda revine. Un mod natural de a te incalzi in sezonul rece -FOTO

Distribuie:

Publicat:

Asociatia Myosotis Romania ofera si anul acesta sticla pentru apa calda tuturor batranilor si persoanelor care sufera de diverse dureri musculare. Cei interesati vor primi gratuit aceasta sticla de la Centrul Myosotis, distributia fiind efectuata de voluntatii asociatiei.

„Suntem bucurosi ca putem oferi si anul acesta uncadou batranilor din Birlad. Iarna trecuta am distribuit aproximativ 200 de astfel de sticle. A fost minunat ca am avut ocazia sa cunoastem oameni deosebiti  si sa le ascultam povestile. Multumesc voluntarilor pentru dragostea si entuziasmul cu care ii intampina pe batranii comunitatii noastre. Aceste sticle ne-au fost donate de catre un grup de batrani din Tara Galilor care cu drag au impletit cate o husa pentru fiecare sticla.” – a declarat Mihai Popa directorul Asociatiei Myosotis Romania

Invitam batranii sau reprezentanti ai acestora la sediul nostru situat in zona Pietei Sf. Ilie, str. Stefan cel Mare nr. 6, Bl. B1-3, Sc. 2, ap 21, de luni pana vineri in intervalul orar 14:00 – 16:00 pentru primi gratuit o astfel de sticla. Impreuna cu sticla, fiecare persoana va primi o husa din material textil cat si instructiuni de folosire.

Cei ce doresc sa sprijine initiativele si proiectele Asociatiei Myosotis Romania pot face donatii sau sponsorizari in contul asociatiei RO53 RNCB 0260 0031 1376 0001 deschis la B.C.R. sau pot directiona 2% din impozitul pe venit datorat statului completand formularul 230 cu datele Asociatiei Myosotis, formular ce trebuiedepus la Administratia Financiara locala pana la data de 25 Mai.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img