joi, 28 martie, 2024

BARLAD: Turneul corturilor la rugby

Distribuie:

Publicat:

Sub motto-ul „Rugby de la mic la mare”, Departamentul Dezvoltare Moldova Nord din cadrul Federatiei Romane de Rugby organizeaza editia I a proiectului „Turneul corturilor”. Competitia se desfasoara in afara calendarului oficial si se adreseaza echipelor de minirugby si de old-boys.

Barladul a fost primul oras gazda, intre 20-21 mai, pe stadionul „Rulmentul”, disputandu-se partide la categoria U10 si la veterani.

Urmeaza Iasiul, in zilele de 22 si 23 iulie, cand Barladul va avea reprezentare la U8, U10 si old-boys.
Urmatoarele locatii in care se va organiza „Turneul corturilor” sunt Suceava (12-13 august) si Focsani (26-27 august). Organizatori sunt asociatiile judetene de rugby din Vaslui, Iasi, Suceava si Vrancea, in colaborare cu echipe din orasele gazda si diversi sponsori.

Proiectul isi propune cresterea numarului de practicanti si a competitiilor de minirugby in Moldova, promovarea intensa a valorilor jocului de rugby (disciplina, respect, integritate, solidaritate, pasiune), socializarea intre echipele de old-boys si cele de minirugby, pastrarea spiritului traditional moldovenesc in organizarea turneelor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img