vineri, 29 martie, 2024

BARLAD: „ VIATA ARE PRIORITATE! „

Distribuie:

Publicat:

Pe data de 8 Iunie Scoala Gimnaziala  „ Stroe S Belloescu” din Barlad organizeaza cea de a sasea editie a concursului „ Viata are prioritate”.
                                                                                         
  Activitatea  este organizata in colaborare cu Biroul Politiei Rutiere,  reprezentantul acestei institutii  , comisar Sava George, alaturi de  agent sef Dumitrascu Ionel, vor fi cei care vor juriza competitia  cu participare directa.        

 „ Elevii  participanti vor avea de parcurs un traseu cu bicicleta prin care se urmareste atat timpul parcurs, cat si respectarea regulilor de circulatie. Concurentii  vor fi pusi in diferite situatii ( aruncarea unei mingi pe traseu, trecerea unui copil fara sa se asigure, etc)pentru a fi testata atentia si rapiditatea gasirii unei solutii pentru evitarea unor accidente. Copiii vor concura cu cei de varsta lor, participa si clasele pregatitoare precum si cele I-VIII, dificutatea traseului va fi in functie de varsta acestora. Vor participa elevi si din alte scoli din orasul nostru dar si din comunele limitrofe.         
La concursul de creatie artistica participa elevi din toata tara, prin trimiterea lucrarilor, tragem speranta  ca in aceeasi zi sa aiba loc si jurizarea lucrarilor. Premierea se va face in functie de punctajul obtinut.   La traseu vor primi diplome primii 4 clasati clasati, pe categorie de varsta, iar lucrarile vor fi jurizate de domnii de la politie, director si de mine (  coordonator al concursului)” ne-a declarat Maria Porumb, invatatoare si organizatorul acestui concurs.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img