vineri, 19 aprilie, 2024

Barladean arestat pentru furturi calificate . Prejudiciul se ridica la suma de 10.000 lei

Distribuie:

Publicat:

Polițiștii bârlădeni au reținut un bărbat de 41 de ani, din Bârlad, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea a trei infracțiuni de furt calificat.

Polițiștii  Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 41 de ani, din Bârlad, bănuit de comiterea a trei infracțiuni de furt calificat.

 În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în perioada februarie – mai 2021, bărbatul ar fi pătruns, prin efracție, pe timpul nopții, în incinta a două locuințe din municipiul Bârlad, cartier Deal, de unde ar fi sustras bunuri de valoare.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunilor este estimat la 10.000 lei.

În cursul zilei de luni, 7 iunie, în urma probatoriului administrat, poliţiştii bârlădeni l-au reținut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 de ore. Astăzi, acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, care a dispus arestarea sa preventivă, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.      

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img