vineri, 29 martie, 2024

Barladeanul cu mana lipicioasa, depistat de politisti si retinut

Distribuie:

Publicat:

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au reținut un bărbat, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea a două infracțiuni de furt.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 39 de ani, din municipiul Bârlad, bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

Polițiștii bârlădeni au stabilit că, în data de 31 august 2021, bărbatul cercetat ar fi sustras două oale din lut, ce erau oferite spre vânzare de către un bărbat în vârstă de 63 de ani, din comuna Voinești, județul Iași, în zona cartierului Podeni din municipiul Bârlad.

De asemenea, în data de 2 septembrie, bărbatul în vârstă de 39 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, în timp ce se afla pe bulevardul Republicii din municipiul Bârlad, ar fi sustras dintr-un magazin articole vestimentare expuse spre vânzare.

În data de 8 septembrie, în urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reținut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 de ore. Astăzi, 9 septembrie 2021, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.     

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img