vineri, 19 aprilie, 2024

BASESCU ARESTAT LA BARLAD

Distribuie:

Publicat:

In noaptea de 07/08.04.2017, politisti din cadrul politiei Municipiului Barlad si jandarmi ai Inspectoratului Judetean de Jandarmi Vaslui au prins in flagrant un barbat in varsta de 28 de ani ( Basescu Ciprian Costel), din municipiul Barlad. Acesta a patruns prin efractie intr-o societate comerciala de pe raza municipiului Barlad, de unde a sustras suma de 40 de lei. In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit ca acesta, in cursul aceleiasi nopti, a patruns prin efractie intr-o alta societate comerciala, dar nu a reusit sa sustraga bunuri. 
De asemenea, individul mai este cercetat de politistii de investigatii criminale barladeni sub aspectul savarsirii unei infractiuni de furt, fapta comisa la sfarsitul lunii noiembrie a anului trecut. Acesta a sustras dintr-un magazin mai multe produse alimentare,in valoare de 133 lei si a parasit incinta fara sa le achite. 
Oamenii legii au emis ordonanta de retinere pe o perioada de 24 de ore, sub aspectul savarsirii unei infractiuni de furt, a unei infractiuni de furt calificat si a unei tentative la infractiunea de furt calificat. Ulterior, acesta a fost prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Barlad cu propunerea de luare a unei masuri preventive.   
Instanta de judecata a emis pe numele barbatului mandat  de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile. 
      

Pe aceeași temă

Articolul precedent
Articolul următor

Cele mai citite

spot_img