joi, 28 martie, 2024

Basescu critica Programul Romania TV: Ghita TV a intrecut in dezinformare chiar si Gadea TV

Distribuie:

Publicat:

Desi este campion printre oamenii politici la interventii la Romania TV, fostul presedinte al Romaniei este nemultumit de programul celor de acolo. El critica modul in care sunt scrise si prezentate stirile si mai ales de invitatii care se tot perinda prin platourile televiziunii.

Ghita TV ne ofera imagini si explicatii terifiante. Un exemplu de stire:

Un cetatean a murit in noaptea de revelion iar la inmormantare calul sau necheaza indelung, dupa care acelasi cal alb isi pune capul pe cosciugul celui care decedase chiar in noaptea de anul nou.

Numai ca in jurul calului si a cortegiului funeral pomii erau verzi, oamenii care insoteau mortul erau toti in camasa cu maneca scurta si unii isi sterg sudoarea specifica zilelor toride de vara.

Cam asa sunt fabricate si masluite si stirile politice de la Ghita TV .

Mai mult, ori de cate ori au nevoie de consolidarea minciunilor apeleaza la experti in propaganda , de altfel plini de ura, precum Abraham sau Bolcas. Surprinzator, in acest caz nu au fost chemati Bolcas si Abraham sa confirme ca la noi pomii sunt verzi de revelion si oamenii umbla imbracati in camasi cu maneca scurta.

Evident Ghita TV a reusit sa intreaca in procesul de dezinformare a romanilor chiar si Gadea TV.”, sustine Traian Basescu intr-o postare pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img