vineri, 29 martie, 2024

BATAIE DE JOC !Craterele de pe Drumul National Vaslui-Negresti, astupate cu nisip

Distribuie:

Publicat:

Bataie de joc pe drumurile din Vaslui. Sfidand platitorii de taxe si impozite din judetul Vaslui, reprezentantii Sectiei Drumuri Nationale au trecut la carpit gropile din asflat cu nisip.

Muncitorii sunt nevoiti sa puna cu roaba si lopata nisip in craterele formate pe sosele, spre disperarea soferilor, care s-au aratat revoltati de tehnica rudimentara a drumarilor. Nisipul este mai apoi stropit cu apa si tasat, acest procedeu dorind sa inlocuiasca plombarile clasice, mult mai costisitoare.

„Nu este posibil asa ceva. Drumurile arata ca dupa razboi si in loc sa fie facute reparatii capitale, se astupa gropile cu nisip ca acum 100 de ani. La prima ploaie nisipul asta se duce pe apa sambetei. Traba facut de mantuiala, ce sa mai zicem?”, a spus suparat un sofer care circula pe DN15 D, care face legatura cu judetul Neamt.

La randul lor, autorittile s-au aratat total nemultumite de faptul ca cei de la Drumuri Nationale uita mai mereu de drumurile deteriorate din judetul Vaslui, acuzand faptul ca judetul este lasat in izolare.
„Am ridicat problema, in repetata randuri si mereu ni s-a transmis ca nu snt bani pentru reparatii capitale. Am obtinut asigurari ca vor fi efectuate cateva plombari, deoarece sun portiuni pe care chiar nu se mai poate circula”, a declarat vicepresedintele Consililui Judetean Vaslui, Vasile Mihalachi.

Pe aceeași temă

Articolul precedent
Articolul următor

Cele mai citite

spot_img