miercuri, 24 aprilie, 2024

„ BATALIA DE LA BANCA” , O COMPETITIE SPORTIVA CU GREUTATE

Distribuie:

Publicat:

Ce poate fi mai frumos decat sa incerci sa iti popularizezi, intr-un mod frumos, locul in care te-ai nascut? S-a nascut, a crescut si a ajuns un om mare ,dar a vrut sa intoarca putin din ceea ce a obtinut si catre locul natal.          

Daniel Alexandru,
viceprimarul comunei Banca, sportiv legitimat la clubul „ SCORPIONS” Iasi va organiza, pentru prima data in judetul Vaslui ( si poate din toata tara)  o competitie sportiva cu greutate.                        

Pe data de 20 Iulie , cu incepere de la ora 19:00  micuta comuna va fi luata cu asalt de 20 cunoscuti viteji. Si-au anuntat prezenta deja luptatorul barladean Danut Hurduc, Bogdan Nastase alias Ciobanu’ ( cel care isi cauta perechea pe Pro Tv), Lascar Corneliu- „ Bestia Moldovei”, Florin Lambagiu – „ Rambo”. „ Vor fi 10 meciuri si vor participa cluburi din Republica Moldova, Ucraina, Romania si Africa. Aici va fi o premiera pentru ca vom avea o jucatoare feminina care va lupta cu o alta luptatoare. Biletele se vor pune in vanzare in aceste zile, pretul va fi de 20 de lei si vor putea fi achizitionate de la clubul SCORPIONS Barlad, de la restaurant sau de la mine.  Meciurile se vor desfasura la restaurantul Serena Maria din Banca. Pe aceasta cale le multumesc celor care sint alaturi de mine: Dr. Fanel Bogos, Primaria Banca, Aneta Apostol, C-tin Nechifor” ne-a declarat Daniel Alexandru.                  

Organizatorii competitiei sint SCORPIONS Iasi reprezentat de Constantin Mihai si SCORPIONS Barlad prin Remus Ciobanu. Invitati speciali vor fi Catalin Morosanu, Sebastian Ciobanu si Sebastian Cozmanca.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img