vineri, 26 aprilie, 2024

Bautura coco-hidro face minuni pentru organismul obosit si bolnav

Distribuie:

Publicat:

Laptele de nuca de cocos este foarte bogat in albumina, aceasta stimuland functiile ficatului si regenerarea celulelor hepatice. Este astfel indicat celor cu suferinte hepatice. De asemenea laptele de nuca de cocos contine substante cu puternice proprietati antioxidante si imunostimulatoare, prevenind bolile si avand totodata actiune anticancerigena si de scadere a stresului oxidativ.

Tot laptele de nuca de cocos este cunoscut pentru efectele sale benefice asupra bolilor de rinichi, in special in litiaza si microlitiaza renala (pietre la rinichi sau nisip). Prin continutul de molecule grase de buna calitate si prin proprietatile de scadere a stresului oxidativ nuca de cocos reduce colesterolul din sange si scade radicalii liberi. Astfel consumul de nuca de cocos ajuta la prevenire bolilor cardiovasculare, a colesterolemiei si a tensiunii arteriale mari (hipertensiune arteriala).

Apa de cocos si bananele contin cantitati mari de potasiu care regleaza si mentin sanatatea celulelor si productia acestora de energie in mod natural. Aveti nevoie de:

– ½ cana apa de cocos

– ½ cana lapte de cocos

– ½ banana coapta

– ½ portocala

Amestecati toate ingredientele intr-un blender si consumati in stare proaspata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img