vineri, 19 aprilie, 2024

Bea suc de lămaie în loc de pastile, dacă ai una dintre aceste opt probleme

Distribuie:

Publicat:

Flavonoizii din sucul de lămâie sunt un antioxidant uimitor cu potenţial de luptă împotriva cancerului. Aceştia previn hipertensiunea, diabetul zaharat, indigestia, febră, constipaţia, şi alte boli. Sucul de lămâie întăreşte structura firului de păr, pielii şi dinţilor.

Studiile efectuate de Asociaţia Americană Urologica, au arătat că sucul de lămâie crează citrat urinar, care are capacitatea de a preveni formarea de cristale, astfel uşurând eliminarea pietrelor la rinichi.

8 PROBLEME DE SĂNĂTATE CARE AR TREBUI TRATATE MAI DEGRABĂ CU SUCUL DE LĂMÂIE DECÂT CU PASTILELE

1. Scăderea în greutate

Cele mai recente rezumate de cercetare arata că sucul de lămâie protejează sănătatea noastră în mai multe moduri. Pectina, o fibră, stimulează un proces sanataos de pierdere în greutate.

2. Probleme ale pielii

Antioxidanţii din sucul de lămâie netezesc ridurile, elimina petele cauzate de vârstă şi cicatricile. Acesta purifica, de asemenea, sângele.

3. Detoxifierea

Combinaţia de suc de lămâie şi apa acţionează ca un detoxifiant foarte puternic. Este excelent pentru toate procesele de detoxifiere.

4. Circulaţia în intestine

Pectina din sucul de lămâie îmbunătăţeşte mişcarea intestinală şi curata colonul. Foloseşte-l ca un puternic instrument antibacterian.

5. PH echilibrat

Bea un pahar de apă caldă cu lămâie dimineaţă pentru a obţine o valoare uşor alcalina a pH-ului. Sucul de lămâie poate fi denumit şi acid, dar el crează un mediu alcalin în organism.
6. Probleme digestive

Sucul de lămâie stimulează producerea de bila, îmbunătăţind astfel digestia.

7. Bacteriile şi infecţia

Datorită proprietăţilor sale antibacteriene, sucul de lămâie pevine infecţia şi multiplicarea bacteriilor.

8. Inflamaţie şi durere

Sucul de lămâie ameliorează durerile articulare şi inflamaţiile, Este deosebit de benefic pentru genunchi. Diluează acidul uric, fiind de mare ajutor pentru persoanele în vârstă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img