vineri, 29 martie, 2024

Bebelusul regal – Numele cotat cu cele mai mari sanse pe site-urile de pariuri. Tributul special adus de Kate Middleton printesei Diana

Distribuie:

Publicat:

Familia regala britanica s-a marit, luni, cu un nou membru. Ducesa Catherine de Cambridge a nascut un baiat.
Site-ul de pariuri britanic William Hill a anuntat lista numelor cotate cu cele mai mari sanse de a fi alese de cuplul regal pentru cel de-al treilea copil al lor.

Arthur este numarul 1 pe lista, urmat de James, Albert, Philip, Alexander, Thomas, Frederick, Henry, Alfred, Charles, Edward, Jack, Louis, William.

Numele bebelusului ar putea fi facut public in maximum doua zile de la nastere.
La numai sase ore de la nastere, Kate Middleton si printul William au prezentat lumii baietelul lor abia nascut, la iesirea din Spitalul St Mary's din Londra, unde a fost internata luni dimineata.
Daily Mail noteaza ca Ducesa Catherine de Cambridge a tinut sa-i aduca un tribut special Printesei Diana, alegand sa poarte o rochie aproape identica cu cea purtata de Diana imediat dupa nasterea printului Harry.
Kate a optat astfel pentru a treia oara pentru designerul ei preferat, Jenny Packham.
Baietelul, al saselea nepot al reginei Elizabeth a II-a, s-a nascut la ora locala 11.01 (10.01 GMT). Copilul a avut la nastere – la care ducesa de Cambridge a fost asistata de sotul sau, printul William – greutatea de aproximativ 3,8 kilograme.

Ducesa Catherine de Cambridge si printul William s-au casatorit in aprilie 2011.

Informatia despre cea de-a treia sarcina a ducesei Kate a fost facuta publica pe 4 septembrie 2017, dupa ce aceasta, suferind de severe greturi matinale, a fost nevoita sa-si anuleze participarea la un eveniment.

In octombrie, Palatul Kensington, resedinta sa oficiala, a anuntat ca cel de-al treilea copil al ducesei se va naste in aprilie, in a doua jumatate a lunii.

De altfel, ducesa Kate a intrat in concediul prenatal pe 22 martie.

Sursa foto: Hepta

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img