joi, 28 martie, 2024

Beneficiile consumului de L-Carnitină

Distribuie:

Publicat:

Beneficiile consumului de L-Carnitină

Suplimentele cu L-Carnitina sunt extrem de populare în rândul sportivilor de performanță și a pasionaților de fitness. L-Carnitina este o substanță uimitoare care are capacitatea de a folosi grăsimea pe post de combustibil, transformând-o în energie, pe care o poți folosi pentru a obține performanțe mai bune la antrenament. 

Atunci când este administrată corect, L-Carnitina devine partenerul tău de nădejde pentru pierderea în greutate și arderea grăsimilor. 

 Ce este de fapt L-carnitina ?

L-Carnitina este produsă în mod natural de corpul uman, intervenind în procesele de producere a energiei necesare pentru bună desfășurare a sistemului muscular, a sistemului nevos și a aparatului cardiovascular. 

Atunci când consumi carne roșie, avocado și soia în mod regulat, corpul poate extrage cantitățile de L-Carnitina necesare din alimentație. Există însă și persoane care nu pot lua din alimentație cantitățile necesare de L-Carnitina (de exemplu veganii și vegetarienii), sau persoane al căror corp nu produce cantități suficiente din acest compus. 

Importanța L-Carnitinei în timpul antrenamentelor 

L-carnitina intervine în procesul de metabolizare a grăsimii, transportând acizii grași cu catenă lungă în interiorul membranei interioare. Acești acizi grași sunt foarte importanți, deoarece reprezintă principala sursă de energie folosită de organism în timpul antrenamentelor simple și de dificultate medie. 

Carnitina nu numai că ajută la scăderea în greutate, folosind eficient depozitele de grăsime din corp, dar crește și eficiența antrenamentelor și grăbește recuperarea după antrenamentele solicitante. 

L-carnitina poate fi consumată înainte sau după antrenament, importantă fiind suplimentarea zilnică, timp de câteva săptămâni, pentru obținerea unor rezultate remarcabile. 

Un supliment complet care te poate ajuta cu adevărat să te antrenezi eficient este BASIC L-Carnitine 1500mg de la Nutriversum.

L-Carnitina Nutriversumse recomandă în special în timpul dietei și a exercițiilor fizice, pentru rezultate mai rapide. Tabletele sunt ușor de administrat și oferă 1500 mg l-carnitină tartrat pe porție.

Fii mereu în formă cu ajutorul suplimentelor alimentare de la Fit4Pro.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img