vineri, 19 aprilie, 2024

Benone Sinulescu reactioneaza, dupa ce oamenii l-au acuzat ca si-a ucis sotia: „S-a spus despre mine…”

Distribuie:

Publicat:

Benone Sinulescu reaction

Benone Sinulescu este dezamagit de zvonurile aparute in ultima perioada, conform carora ar fi facut puscarie si ca si-ar fi omorat sotia cu toporul.

De zeci de ani pe scena si bucurand publicul cu piesele sale, artistul buzoian nu intelege cum cineva ar putea sa declare asemenea lucruri. „Nea Beni”, asa cum ii spun prietenii, a precizat ca nimic nu este adevarat si ca vrea doar sa se bucure de viata.

Ajuns la varsta de 81 de ani, Benone Sinulescu este o persoana plina de viata si se bucura de fiecare moment alaturi de partenera sa de viata.

„Oamenii au o imaginatie bolnava. Nici azi nu stiu cine a scornit toate acestea… S-a spus despre mine ca mi-am omorat sotia cu toporul, ca am doar un plaman sau ca am facut puscarie. Veneau la mine la spectacole si ziceau «camasa aceasta o am de la tine, de cand am facut puscarie. Tu dormeai in patul de jos, iar eu in cel de deasupra». Spuneau asta de fata cu multi oameni. Poate unii chiar au crezut! Altii afirmau ca ma cunosc din armata, ori eu nici nu am facut armata!”, a dezvaluit marele artist.

eaza, dupa ce oamenii l-au acuzat ca si-a ucis sotia: „S-a spus despre mine…”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img