vineri, 29 martie, 2024

Bernadett de la ”Puterea Dragostei”, distrusa de Philip dupa operatia de marire a sanilor! ”Am plans tot drumul dupa ce am plecat de la el”

Distribuie:

Publicat:

Bernadett de la ”Puterea Dragostei” trece prin momente cumplite la doar câteva zile după ce și-a făcut operația de mărire a sânilor, cauza supărării sale fiind, culmea, chiar comportamentul pe care Philip îl are cu ea.

Mai exact, după ce o zi sau două Philip a ajutat-o cum a putut și el mai bine pe Bernadett de la ”Puterea Dragostei”, problemele ei de după operație fiind unele care necesită îngrijirea atentă, lucrurile s-au schimbat brusc.

”Philip, după două zile în care m-a ajutat, nu a mai avut chef să facă nimic. Mă trezea dimineața și apoi se întorcea acasă, seara târziu, chiar noaptea. Zicea că e la sală, că e ocupat, doar ca să se scuze că nu vrea să petreacă timpul cu mine și să mă ajute. Mi-a spus și medicul că o perioadă trebuie să mă ajute cineva petru că nu am voie să fac efort după ce mi-am pus silicoane, dar Philip nu a avut chef. Așa că am plecat de la noi de acasă, am plecat la mine, la Târgu Mureș”, ne-a spus, în exclusivitate, Bernadett de la ”Puterea Dragostei”.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img