sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Betty Salam a plecat de acasă, după o ceartă cu soțul ei: “M-am dus la…”

Distribuie:

Publicat:

Betty Salam a plecat de acasă, după o ceartă cu soțul ei. Betty Salam trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cătălin Vișinescu. Cei doi au împreună și un copil, pe Matthias Ștefan, însă, ca orice cuplu, mai există și momente de cumpănă. Ce decizie a luat vedeta, după o ceartă cu soțul ei!

Betty Salam este fiica cea mai are a lui Florin Salam. Ea și Cătălin Vișănescu sunt soț și soție de șapte ani și au împreună un băiețel, pe Matthias Ștefan, în vârstă de patru ani. Ca în orice cuplu, artista recunoaște că există și momente mai dificile, însă a reușit să le depășească cu toate cu bine.

Recent, aceasta a fost invitată la podcastul Oanei Radu și a vorbit deschis despre viața ei. Printre altele, a adus în discuție și relația ei. Iată ce declarații neașteptate a făcut!

Betty Salam a plecat de acasă, după o ceartă cu soțul ei

Betty trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cătălin Vișinescu. Totuși, ca în orice cuplu, mai există și momente dificile. Recent, artista a fost invitată la podcastul moderat de Oana Radu, unde a vorbit deschis despre relația sa.

Printre altele, aceasta a dezvăluit că, într-un moment de ceartă cu soțul ei, a decis să-și ia geantă și să plece de acasă. A mers direct la Florin Salam, tatăl ei, unde a avut parte de un moment de liniște.

'Oana Radu: Care este cel mai nebunesc lucru pe care l-ai făcut din gelozie?

Betty Salam: Am plecat de acasă, mi-am luat doar geanta.

Oana Radu: Cum?

Betty Salam: Înainte să am copil. Ne certam din chestii prostești și am plecat de acasă. El se juca pe playstation și nu suport să mă cert singură. M-am dus la tata. El se uita la mine, eu la el. Tatăl meu, când mă vede supărată, mă face să râd și ador chestia asta'.

Totodată, Betty a mai recunoscut că și-a prins soțul în timp ce vorbea cu alte domnișoare, însă nu a fost vorba de nimic serios.

„ L-am prins cu mesaje, dar astea sunt trecătoare. Eu sunt genul de persoană care nu iartă. Că văd un mesaj, asta nu e motiv pentru care trebuie să divorțăm„, a mai adăugat artista.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img