joi, 25 aprilie, 2024

Betty Salam, aparitie WOW! Ce s-a vazut dupa ce a imbracat o rochie de catifea neagra

Distribuie:

Publicat:

Fiica manelistului Florin Salam a demonstrat recent ca e pusa pe fapte mari in ceea ce-i priveste silueta, iar in ultima perioada pare sa fie foarte atenta la felul si la felul cum se imbraca, reusind sa uimeasca prin aparitii elegante. Betty Salam a postat o imagine in care e alaturi de iubitul ei, Catalin, iar din cate se pare cei doi sunt prezenti la un eveniment, cel mai probabil la nunta unor apropiati.

Totodata, adolescenta a decis sa poarte la respectiva iesire in oras o rochie de catifea neagra, care i-a scos in evidenta silueta impecabila. Nu numai atat, pentru ca odata ce au vazut imaginea de pe Facebook, prietenii virtuali ai fiicei lui Florin Salam au lasat nenumarate «Like»-uri. In plus, acestia au felicitat-o pe Betty pentru faptul ca a reusit intr-un timp record sa ajunga la o silueta demna de invidiat.

De ceva vreme, fiica lui Florin Salam, Betty, traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Catalin, un tanar care i-a picat cu tronc fiicei manelistului. Sentimentele par sa fie reciproce, iar cei doi merg peste tot impreua, fiind de nedespartit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img