miercuri, 17 aprilie, 2024

Bianca Comănici, dezăluiri fără perdea despre noul bărbat din viața ei: „Îmi oferă și adrenalină, îmi oferă și senzații tari”

Distribuie:

Publicat:

Vedeta Kanal D este într-o relație și radiază de fericire. Iată toate detaliile legate de noul ei iubit!

Bianca Comănici a intrat în emisiunea Puterea Dragostei pentru a-și găsi sufletul pereche. A căștigat primele două sezoane, însă nu a fost prea norocoasă pe plan amoros. A suferit foarte mult de pe urma relațiilor trecute, însă niciodată nu a încetat să spere că-și va găsi alesul. 

În urmă cu doar câteva ore, pe contul ei de Youtube, vedeta Kanal D s-a decis să vorbească despre actuala ei relație.

Bianca Comănici radiază de fericire, căci iubește și este iubită. Bruneta s-a destăinuit internauților în cel mai recent vlog și le-a povestit cum o face să se simtă noul ei iubit. Pentru o perioadă, aceasta vrea să țină secret identitatea celui care o face fericită, căci vrea să fie 100% sigură că a făcut alegerea corectă. 

„O să dezbatem subiectul care s-a tot discutat, subiectul creat de mine pentru că nu v-am spus niște lucruri, dar nu le-am spus tot din cauza faptului că nici eu nu am fost sigură de unele lucruri.

Nu pot să spun nici acum că sunt sută la sută sigură, că niciodată nu ești sută la sută sigură de un om, dar pot să zic că se îndreaptă înspre bine. Subiectul este dacă am sau nu o relație. (…)

Când o să am o relație la modul să știți și voi… Acum pot să spun că da, sunt cu cineva împreună, dar o să țin pentru mine unele lucruri, unele detalii.

Adevărul este că nu pot să zic, am o strălucire tocmai pentru că mi-a dat o încredere în mine această persoană și mă face să vreau mai mult de la viață și cred că asta este foarte important. M-a ajutat foarte mult să prind încredere în mine și cred că se vede asta și să mă simt bine în pielea mea. Momentan vreau să mă rezum doar la mine și la cum m-a schimbat pe mine această persoană.Dar, în același timp, nici nu îmi investesc tot timpul către această relație, cam asta este ideea. M-am hotărât ca până în momentul în care nu simt eu niște lucruri să nu le fac”, a declarat Bianca Comănici pe Youtube. 

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img