sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Bianca Comanici a explodat! Atac dur la adresa fetelor din sezonul 3 Puterea dragostei: „Aveti un tupeu exagerat! Spalati-va de frustrare”

Distribuie:

Publicat:

Bianca de la Puterea dragostei a urmărit noul sezon al emisiunii, în care participă fratele ei Cristi și a observat că majoritatea concurenților îi pronunță numele și vorbesc cam des despre ea. Acest lucru a enervat-o la culme pe câștigătoarea sezonului 2 și a explodat pe contul de YouTube, acolo unde a răspuns răutăților noilor concurenți, iar mesajul ei a fost îndreptat mai mult spre fete. 

Bianca Comănici a explodat! Atac dur la adresa fetelor din sezonul 3 Puterea dragostei: „Aveți un tupeu exagerat! Spălați-vă de frustrare”

„Mi-a fost trimis un clip din Puterea dragostei sezonul 3 cu anumiți concurenți care au vorbit despre mine. O luăm cu începutul și o să vorbesc despre ce s-a întâmplat ieri. Ieri am văzut că fratele meu a fost ales lider și am văzut la interviu că prietenul lui George a spus că fetele l-au ales pe Cristian pentru că este fratele meu. Am auzit-o și pe asta! Ce legătură are una cu alta? Nu ar impresiona pe nimeni.

Am fost surpinsă neplăcut, pentru că eu cred că l-au votat pentru că l-au plăcut. Este calculat, este matur, a luat lucrurile pas cu pas. În episodul de astăzi, una dintre domnișoare…Nu îmi dau cu părerea încă. Dar miros foarte bine. Am un miros atât de dezvoltat încât văd prin telefon.

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img