joi, 18 aprilie, 2024

Bianca de la Puterea Dragostei, dezvaluiri dupa despartirea de Livian: „Scriu in jurnal toate sentimentele pe care le am pentru Livian. O sa fie public”

Distribuie:

Publicat:

Bianca de la Puterea Dragostei a fost invitata în emisiunea Teo Show, din data de 16 septembrie.

Alături de cele mai apropiate femei din viața ei, mama și sora ei, Bianca a vorbit cu sinceritate despre sentimentele pe care încă le mai are pentru Livian!

Cu multă maturitate, în ciuda fotografiilor pe care fostul ei iubit, Lobo, le postează acum cu noua lui iubită, Bianca a recunoscut că încă are sentimente pentru bărbatul alături de care a căștigat marele premiu Puterea Dragostei, sezonul 2!

Aflăm astfel ce sentimente nutrește încă Bianca pentru Livian, chiar și după ce a văzut imaginile cu el și Florentina în pat, sărutându-se!

„Am ajuns să îl cunosc pe Livian. Eu aș putea acum să arăt ceea ce simt cu adevărat, dar nu o să fac asta niciodată, pentru că ceea ce face el acum, ceea ce face el, nu face decat să mă ajute. Eu nu am de ce sa plang pentru faptul ca el este cu alta persoana. Am vazut imagini din pat, imagini sarutandu-se, am vazut mai mult decat e suficient. Pe moment eram deranjata, dar m-a ambitionat sa devin mai buna, sa ii arat ce a pierdut, pana cand nu o sa ma mai intereseze.”, a declarat Bianca de la Puterea Dragostei la Teo Show. 

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img