vineri, 19 aprilie, 2024

Bianca Drăgușanu, poveste de viață neștiută! Abia acum a spus de ce au divorțat părinții și de ce a fost crescută de tată: “Am condamnat-o pe mama mult”

Distribuie:

Publicat:

Bianca Drăgușanu a vorbit despre divorțul părinților săi și de ce a ales să rămân alături de tatăl său.

Bianca Drăgușanu este cunoscută de o țară întreagă pentru frumusețea sa, activitățile sale și mai ales pentru relațiile controversate.

Însă, în spatele femeii puternice de astăzi, care duce o viață confortabilă, se află o poveste mai puțin știută. Bianca Drăgușanu și-a deschis sufletul în fața lui Mihai Ghiță, în emisiunea online "În oglindă" și a vorbit despre decizia ei de a rămâne cu tatăl, după divorțul de mama sa.

Bianca Drăgușanu, adevăruri nespuse. A fost crescută de tată

Astăzi este una dintre cele mai râvnite femei din România, cu o siluetă de invidiat, mereu frumoasă și aranjată.

Dacă astăzi își permite orice, conduce mașini de lux și călătorește în țări exotice, toate acestea erau un vis în copilăria Biancăi Drăgușanu. Un vis pentru care a muncit și a reușit să-l îndeplinească.

"Pe mama o cheamă Madi, pe tatăl meu îl cheamă Radu și pe sora mea Oana Roxana. Am crescut într-o singură cameră ani de zile, cu o singură pereche de pantofi.

Am fost un copil amărât și am crescut alături de atta câțiva ani. Tatăl meu fiind bărbat, m-au marcat câteva experiențe. Trecerea de la copil la adolescent, tata nu prea le avea în ale comunicării, sunt multe lucruri de care îmi aduc aminte și aș fi vrut să le uit. Tata se chinuia și făcea pe reșou cartofi prăjiți, eu am stat vreo 4 ierni cu aceeași pereche de pantofi și ca să nu mi se ude șosetele îmi punea pungă peste șosete.Am avut o copilărie grea și țin minte. Dormeam înfofolită că era foarte frig.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img