vineri, 29 martie, 2024

Bianca Drăgușanu, probleme cu viitorii ei socri. Părinții lui Bădălău nu ar fi de acord cu sarcina

Distribuie:

Publicat:

Bianca Drăgușanu trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Se vorbește tot mai mult despre faptul că va deveni mămică pentru a doua oară și, de data aceasta, tatăl va fi Gabi Bădălău. Se pare că viitorii ei socri nu au primit deloc bine vestea, având în vedere că nu o au la suflet pe vedetă.

Bianca Drăgușanu, relație tensionată cu soacra

Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată deja în 10 săptămâni, dar nu a recunoscut nimic legat de această veste. Atât ea, cât și Gabi Bădălău refuză să facă declarații, deși este un eveniment de bun augur pentru o familie, mai ales pentru doi viitori părinți.

La fel de rezervați sunt și părinții lui Bădălău. Tatăl acestuia a fost contactat și a avut o intervenție la Antena Stars, unde a subliniat că nu are nicio urmă de dispreț sau ură pentru blondină și că tot ce își dorește este ca fiul său să ia decizii înțelepte. Acesta nu a comentat nimic despre eventuala sarcină, dar a accentuat faptul că fiul său ar trebui să își aleagă cu grijă viitoarea soție, o femeie care îi fie alături în orice situație.

Cât despre soacra Biancăi, aceasta ar fi declarat că nu o vrea deloc în familie și nici măcar nu ar avea-o la suflet pe blondină. Vedeta și-ar fi dorit ca mama iubitului său să o cunoască mai bine, să îi dea măcar o șansă, dar nu are de gând să cerșească atenția acesteia dacă ea nu i-o oferă de bunăvoie.

“Mi-aș fi dorit să mă cunoască pentru că daca ar fi făcut-o, m-ar fi îndrăgit pentru că asta spune toată lumea. Cum să mă suporte daca nici măcar nu știe cum sunt. Acum, nu mă mai interesează părerea ei sau a altcuiva. Eu am viață mea. Nu mă interesează să le demonstrez nimic, nu cerșesc dragostea și atenția cuiva”, a mai zis ea într-un interviu online.

Bianca Drăgușanu ar fi făcu fertilizări costisitoare

Bianca nu a vorbit nimic despre sarcină, dar apropiații ei au început să o dea de gol imediat ce s-a deschis acest subiect. Cei care o cunosc spun că nu ar mai așteptat să rămână însărcinată pe cale naturală, motiv pentru care a apelat la fertilizarea in vitro pentru a-și îndeplini acest vis.

Aceste proceduri ar fi costat-o mult, în jur de 100.000 de euro și chiar i-ar fi adus gemeni. Blondina probabil că nu vorbește despre asta pentru că a mai pierdut sarcini în trecut, motiv pentru care vrea să fie sigură că lucrurile decurg normal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img