vineri, 19 aprilie, 2024

Bianca Drăgușanu șterge pe jos cu Măruță! De la ce a izbucnit scandalul

Distribuie:

Publicat:

Nimeni nu se aștepta la asta, dar iată că s-a întâmplat! Deși a mers de multe ori în emisiunea sa, iată că Bianca Drăgușanu îl atacă dur de Cătălin Măruță. Iată care este motivul pentru care blondina tună și fulgeră.

Bianca Drăgușanu, replici dure la adresa prezentatorului

Bianca Drăgușanu tună și fulgeră! Cătălin Măruță a scos-o din pepeni pe blondină. Motivul? Ar fi încercat să o pună într-o lumină proastă pentru a face rating. Bianca Drăgușanu susține că a fost avertizată în privința soțului Andrei, iar acum s-a convins de adevărata sa față. Ea spune că producatoarea emisiunii a înștiințat-o că totul se va desfășura într-un fel, iar în platou lucrurile au stat total diferit.

„E ultima oară când am fost în emisiunea lui. Fusesem anunțată că e un pervers. Una am stabilit înainte și alta a făcut. Vorbisem cu producătoarea despre ce va fi în emisiune. El a făcut cu totul altceva. Urmărește doar să te pună într-o lumină proastă, se gândește numai la el. Am fost benevol în emisiunea lui, deși eu foarte rar accept asta… Facerea de bine e…

Îl interesa de unde am eu banii. Păi eu am carte de muncă de la 18 ani. Mama a fost inspector la Inspectoratul muncii și a avut grijă să am carte de muncă. Am avut tot timpul bani, nu am depins de cineva. Sunt total dezamagită, nu are niciun fel de scrupule.„, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, femeie de afaceri de succes

Bianca Drăgușanu duce o viață de lux. Blondina conduce un bolid de sute de mii de euro, are apartamente cum vezi în filme și un dressing impresionant plin de obiecte vestimentare de designer. Gurile rele au afirmat că tot ceea ce are este datorită bărbaților putred de bogați care au trecut prin viața ei. Acum blondina a ieșit public și a spus că nu este deloc adevărată această afirmație.

Bianca Drăgușanu a mărturisit că are carte de muncă de la vârsta de 18 ani. Bomba sexy câștigă sume impresionante lunar. De unde încasează banii Bianca? Blondina are propriul ei atelier de rochii de lux care merge strună. Mai are o afacere cu blănuri, alta cu costume pentru fitness. Ea a mărturisit că are multe contracte de imagine cu branduri cunoscute care îi aduc lunar sume consistente de bani.

„Eu am carte de muncă de la 18 ani, eu fac bani singură. Eu sunt genul de femeie care nu a depins niciodată material de altă persoană. La nivelul la care câștig eu acum e normal să am în jur doar oameni de succes. Eu am foarte multe contracte de imagine, am afacerea mea de mai bine de 12 ani cu rochii de mirese, am o afacere cu blănuri și costume de fitness de 6 ani, de 4 ani am contract cu extensii de păr, de un an am contract cu aur și diamante, de doi an cu o casă de pariurI, etc. Eu nu câștig bani neaparat pentru că sunt frumoasă, eu câștig bani pentru că sunt deșteaptă. De femei frumoase e plină țara, diferența o face creierul.„, a declarat Bianca Drăgușanu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img