joi, 25 aprilie, 2024

Bianca Dragusanu a dus-o pe Sofia la gradinita insotita de Victor Slav si Alex Bodi! Nimeni nu se astepta sa-i vada impreuna pe tatal fetitei si pe iubitul mamei

Distribuie:

Publicat:

Prima zi de școală a adus emoții în viața Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav! Fiica celor doi, Sofia Natalia Slav, a început astăzi grădinița, iar această zi a fost plină de emoții!

Bianca Drăgușanu a declarat în cadrul emisiunii Teo Show că a avut mari ebătăi de cap în această dimineață. Alături de ea au fost, însă, Victor Slav și Alex Bodi. 

„Am fost atât de entuziasmată. I-am explicat că trebuie să-și ia pantalonași… ea voia rochiță, i-am explicat situația, am convins-o. Am făcut ghizdănelul și am plecat cu Alex spre grădiniță unde ne-am întâlnit cu tati( n.r.- Victor Slav)”.

Blondina s-a despărțit fără scandal de bărbatul căruia i-a dăruit un copil, iar ei au rămas în relații foarte bune de dragul fiicei lor. Nu o dată cei doi foști soți și-au făcut apariția împreună în diverse ipostaze, iar el a mers de multe ori în vizită acasă la Bianca pentru a o vedea pe fiica lor. Actualul iubit, Alex Bodi, l-a cunoscut și el pe tatăl Sofiei și a spus de mai multe ori că i se pare normal ca diva să vorbească și să se vadă cu primul ei soț. Afaceristul din Mediaș are și el două fiice din relații anterioare și știe cât de important este ca un copil să îi aibă alături pe ambii părinți, chiar și atunci când  ei nu mai formează un cuplu. 

Bianca Drăgușanu a venit în emisiune însoțită de fiica lui Alex Bodi 

Bianca Drăgușanu a apărut în emisiunea Teo Show alături de Selena, una dintre fiicele lui Alex Bodi. Pentru că tatăl și mama ei se ocupau de toate actele necesare pentru ca cea mică să inceapă grădinița, blondina a acceptat să aibă grijă de micuță. În plus, ea are o relație bună cu ambele fiice ale iubitului ei. 

Micuța Selena va începe și ea grădinița mâine, iar ea și Sofia nu vor fi doar surori vitrege, ci și colege de grădiniță!

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img