joi, 25 aprilie, 2024

Bianca Dragusanu, filmata in ipostaze halucinante! A vrut sa-si puna capat zilelor pentru fostul sot?

Distribuie:

Publicat:

Bianca Drăgușanu și fostul soț sunt în continuare la cuțite, iar scandalul pare să nu se apropie de un final. Cei doi continuă să își aducă acuzații grave, iar acum a venit rândul fostului soț să se apere în fața Biancăi Drăgușanu. După ce a făcut publice mai multe imagini în care susține că a fost bătută cu bestialitate, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a mărturisit că are mai multe videoclipuri șocante

Noi imagini șocante au fost făcute publice! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu  a confirmat pentru Spynews că el este cel care a pus la dispoziția jurnaliștilor filmul în care Bianca Drăgușanu apare în ipostaze nemaivăzute. Blondina este filmată în timp ce merge în mijlocul drumului, printre mașini, în timp ce își pune viața în pericol. Cu aceste imagini, fostul partener al divei susține că încearcă doar să se apere în fața ei, nu să îi facă rău.

Bianca Drăgușanu, despre filmulețul șocant făcut public de fostul soț!

Bianca Drăgușanu  a vorbit despre acest fimuleț cu câteva zile înainte să fie făcut public în mediul online. Ea a povestit că prietenii comuni au trădat-o „pentru o sticlă de șampanie” și au trecut de partea lui. Scena șocantă în care Bianca Drăgușanu își pune viața în pericol a avut loc imediat după ce ar fi avut o ceartă monstru cu fostul soț la telefon.

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img