vineri, 29 martie, 2024

Bianca Dragusanu isi deschide “scoala de dive”: “De miercurea viitoare incepem cursurile”

Distribuie:

Publicat:

Fiind cunoscută pentru ravagiile pe care le face oriunde merge, datorită aspectului ei de păpușă Barbie perfectă în orice secundă, Bianca Drăgușanu dorște acum să-și învețe fanele cum să-i calce pe urme! 

Se pun bazele pentru școala de dive!

„Eu vreau să deschid o ”școală de dive”. Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, stau cu copilul sau duc gunoiul.

Eu în 15 minute sunt gata cu totul. De miercurea viitoare începem cursurile la ”școala de dive. O să explic ce am promis: instagram, like-uri, viața reală, frumusețea”,  a explicat Bianca Drăgușanu pentru o emisiune TV.

Detalii despre cuplul Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează din nou un cuplu, de mai bine de o lună. Cei doi foști soți reușesc mereu să găsească o cale de împăcare chiar și după scandaluri publice, agresiuni și acuzații dure. Au divorțat cu scandal în luna martie, s-au împăcat la scurt timp după separarea oficială, iar apoi și-au spus din nou adio. Acum, spun că se iubesc și încearcă să construiască o viață frumoasă unul alături de celălalt.

Deși s-au rănit reciproc, e clar că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se iubesc. Chiar frumoasa blondină a recunoscut că fostul ei soț a făcut gesturi mărețe pentru a-i arăta care sut adevăratele lui sentimente.

Sursa: wowbiz

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img