joi, 28 martie, 2024

Bianca il denunta pe Alex Bodi: ”M-a batut rau de tot in masina!” + ”Mi-a virat 6.000 € in cont ca sa nu ma duc la Politie!”

Distribuie:

Publicat:

Scandalul de dupa divortul dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi continua. La numai cateva zile de cand cei doi si-au spus „Adio” in acte, fostul sot al blondinei a relatat la televizor cum s-a taiat la mana cu o foarfeca pentru a fi crezut de Bianca.

Alex Bodi a fost prezent, duminica, la emisiunea Star Matinal de la Antena Stars, unde a facut o serie de dezvaluiri de-a dreptul socante. Fostul sot al Biancai Dragusanu a recunoscut public atat ca a recurs la un gest extrem si si-a taiat venele, dar si ca este un barbat agresiv. Mai mult, afaceristul a declarat ca a batut-o pe vedeta si ca ar fi si platit-o pentru cele intamplate.

„S-a pus in genunchi in fata mea, de ziua mea”

Extrem de sincera, Bianca a confirmat ca episodul in care fostul ei sot si-a taiat venele este unul adevarat si a venit chiar cu mai multe detalii.

„Omul si-a asumat ca si-a taiat venele, este adevarat acest lucru. Fostul meu sot s-a pus in genunchi in fata mea, de ziua mea. A recurs la acest gest ca eu sa-l iert si sa nu ajungem la divort, stia ce facuse fata de mine si a crezut ca ii dau o alta sansa”, a spus Bianca Dragusanu.

Bianca Dragusanu, marturisiri cutremuratoare din casnicia cu Alex Bodi

Cu sufletul strans, vedeta ne-a explicat si care ar fi adevarul din spatele „platii” pe care Alex Bodi sustine ca a efectuat-o in contul ei. Bianca Dragusanu ne-a declarat, in exclusivitate, ca suma de 6.000 de euro a fost, intr-adevar virata in contul ei, dar lucrurile ar fi stat cu totul altul fata de cum a spus fostul ei sot. Se pare ca Alex Bodi nu ar fi acceptat nici in ruptul capului faptul ca Bianca vrea sa divorteze de el, motiv pentru care ar fi batut-o cu bestialitate.

„Ii era teama ca ma duc la politie”

Din teama de a nu ajunge pe mana oamenilor legii, Alex Bodi i-ar fi platit blondinei suma de 6.000 de euro, in contextul in care acesti bani reprezentau pierderile materiale ale Biancai, din cauza faptului ca, desfigurata fiind, nu mai putea sa participe la cateva evenimente extrem de importante, pe care deja le avea programate.

„Mi-a facut o afirmatie defaimatoare, a spus ca mi-a dat un pumn in fata, dar m-a platit pentru asta. De fapt, banii pe care i-am primit sunt banii pe care i-am pierdut eu, in timpul in care a trebuit sa stau acasa si sa-mi tratez vanataile. In perioada aia nu am putut onora cateva evenimente de pe urma carora urma sa incasez fix suma pe care mi-a virat-o el. Mi-a oferit aceasta suma de 6.000 de euro in cont pentru ca ii era teama ca ma duc la politie”,  a mai spus Bianca Dragusanu.

„A devenit violent si m-a batut rau de tot”

Vedeta a marturisit ca intre ea si Alex Bodi a avut loc un episod extrem de violent, chiar inainte de pronuntarea divortului, pe care fostul sau sot ar fi incercat sa o evite cu orice pret. Bianca Dragusanu a marturisit ca Alex Bodi a lovit-o cu bestialitate in masina si a incercat sa o ia cu el in Viena, pentru a evita pronuntarea divortului. Pentru ca decizia blondinei a fost una radicala, Alex Bodi ar fi devenit violent.

„Eu nu m-am dus dupa el la Viena, el m-a luat la Viena din teama, a vrut cumva sa ma intoarca din drum, nu-si dorea acel divort care trebuia sa se pronunte pe data 3 decembrie. In drum spre aeroport a avut loc o discutie intre noi, i-am zis ca eu il astept acasa sa divortam, el a inceput sa ma jigneasca, eu i-am raspuns la fel, dar a devenit violent si m-a batut rau de tot in masina.

In starea in care eram, am urcat in avion si am venit acasa. Printr-un prieten comun, a doua zi, a incercat sa ia legatura cu mine. Mai mult, ma suna de pe diverse numere de telefon. Mi-a zis sa accept aceasta suma de bani pentru ca stia ca am de onorat niste evenimente. El mi-a virat banii astia in cont pentru ca stia ca doua saptamani nu pot iesi din casa, asa ca, de frica sa nu ajung la politie si sa declar ceea ce mi-a facut, mi-a platit aceasta suma, suma pe care eu trebuia sa o incasez, lucru ce nu s-a mai intamplat din cauza faptului ca a trebuit sa stau in casa, sa ma recuperez”, a mai spus fosta prezentatoare TV.

„Doar un om disperat si frustrat merge in emisiuni”

Pentru ca multa lume se intreaba cum a suportat Bianca Dragusanu aceasta casnicie, blondina ne-a oferit si raspunsul. Timp de un an de zile, Alex Bodi ar fi filmat-o pe vedeta peste tot si ar fi amenintat-o in permanenta ca ii va distruge imaginea, in spatiul public.

Imediat dupa divortul de Bianca Dragusanu, Alex Bodi a inceput sa mearga de la o emisiune la alta si sa spuna lucruri legate de fosta lui sotie. Bianca a fost extrem de deranjata de acest lucru.

„Chiar daca ceea ce face el m-a compromis, ma simt eliberata. Omul acesta aduna imagini cu mine de un an si acum ajunge sa stea pe canapele in emisiuni si vorbeste despre mine. Ma simt eliberata, dar recunosc ca am fost naiva si sper sa inteleaga ca totul a ajuns la bun sfarsit pentru ca eu mi-am dorit acest lucru. Doar un om disperat si frustrat merge in emisiuni si vorbeste pe canapele despre fosta lui nevasta.

Vorbeste despre mine la televizor, daca era asa barbat, se punea pe canapele si vorbea despre el, nu despre mine. Daca autoritatile considerau ca eu aberez, nu imi ofereau ordinul de restrictie”, a declarat Bianca Dragusanu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img