marți, 16 aprilie, 2024

Bianca Lapuste a fost reporter la TV, dar acum face cu totul altceva! Despre Marius Moga stie toata lumea ca e compozitor, dar sa vezi din ce face bani sotia lui. Neasteptat cu ce se ocupa

Distribuie:

Publicat:

Dupa o perioada in care a fost reporter la TV, Bianca Lapuste a ajuns acum sa lucreze alaturi de partenerul ei de viata, compozitorul Marius Moga.

Marius Moga si Bianca Lapuste sunt impreuna de cinci ani. In 2015, partenera de viata a lui Marius Moga, Bianca Lapuste, a adus pe lume o fetita care a primit numele Maria Elisabeta. Intr-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro, Bianca Lapuste a vorbit despre viata sa de acum.

Dupa o perioada in care a lucrat ca reporter la Pro TV, Bianca Lapuste munceste acum impreuna cu partenerul ei de viata, Marius Moga.

Aceasta se ocupa de promovare la DeMoga Music.

„E interesant, ca este o munca de echipa, dar nu simt ca lucrez cu sotul. Nu e genul ala de job in care te vezi toata ziua cu Marius. Dupa cum prea bine stie toata lumea, Marius petrece in studioul de inregistrari foarte mult timp, iar eu sunt la birou si pe teren mai tot timpul, ca sa organizez foarte multe lucruri. Din fericire, nu lucram in acelasi spatiu”, a declarat Bianca Lapuste.

Intrebata despre revenoirea la TV, Bianca Lapuste a raspuns:

„Avem si noi proiectele noastre, pe care vrem sa le demaram, dar asta nu ne opreste vreo clipa sa fim sau nu in televiuziune.

E o chestiune de moment. …Asta nu pot sa spun, pentru ca momentan suntem implicati cu DeMoga Music si pana nu o aducem la un anumit nivel, nu ne putem gandi la televiziune”.

In ceea ce priveste relatia personaa cu Marius Moga, Bianca Lapuste a spus:

„Am facut deja cinci ani impreuna, in ianuarie. 3 de ani de la nunta… Sigur ca ne mai dorim copii. Dar nu acum, sincer!”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img