vineri, 19 aprilie, 2024

Blestem dupa moarte! Fosta sotie a unui om de afaceri, decedat in conditii suspecte, este distrusa! Un imprumut de aproape 1 milion de euro i-a pus capacul

Distribuie:

Publicat:

Doina Dobrincu, fosta sotie a unui om de afaceri iesean, mort in conditii suspecte, este cautata de executori • Mai multe terenuri situate in zona comunei Letcani vor fi scoase la vanzare • Datoriile la banci nu au mai fost achitate • Cei interesati pot participa la licitatia din cursul acestei saptamani • Dupa moartea sotului, bunurile societatii Intersab Construct SRL au fost propuse pentru valorificare • Doina Pavlov a facut sa dispara si un autoturism Toyota Land Cruiser, ce valora in urma cu sapte ani aproximativ 30 de mii de euro

Doina Claudia Pavlov, acum Dobrincu dupa ce s-a recasatorit, fosta sotie a omului de afaceri iesean Bogdan Pavlov, care s-a sinucis cu o arma de vanatoare, se afla intr-o situatie fara iesire din cauza problemelor financiare. Astfel, executorii judecatoresti o urmaresc pe Doina Dobrincu pentru a recupera datoriile pe care le-a inregistrat la diferite banci.

Datoria, cu tot cu dobanzi si penalitati, a ajuns la 734.985 euro si este inregistrata la Credit Plus (Gulf) LTD. Pentru recuperarea creantelor, executorii scot la licitatie un teren in suprafata de 10.056 metri patrati, situat in extravilanul comunei Letcani. Terenul se afla in proprietatea Doinei Dobrincu si mostenitorilor garantului ipotecar Bogdan Pavlov.

Pe lista bunurilor executate se mai afla un teren in suprafata de 4.644 metri patrati, ambele facand parte din categoria de folosinta pasune. Licitatia va fi organizata in cursul acestei saptamani, pe data de 16 martie, la sediul BEJA Iovu Dragos si Sirbu Ciprian Ioan. Pretul total de incepere al licitatiei este de aproape 700.000 lei. Fosta Doina Pavlov nu a putut fi contactata pentru a comenta relatia cu creditorii.

A avut probleme si anul trecut

Anul trecut, bunurile societatii Intersab Construct SRL, unde Doina Dobrincu era administrator, au fost scoase, de asemenea, la licitatie. Lichidatorul a scos la vanzare un computer pentru analiza gazelor Analizor Multilyzer NG.

"Lichidatorul judiciar a întocmit o noua publicatie de vânzare cu pretul de pornire de 75 la suta din pretul de evaluare, cu aplicarea integrala a textului prevazut de art. 509 al. 5 din Codul de procedura civila în sensul de a putea fi vândute chiar cu cel mai mare pret oferit. Vor fi organizate licitatii saptamânal, în fiecare zi de vineri la ora 15:00, începând cu data de 14.04.2017 si pâna la data de 16.06.2017. Publicatia de vânzare va fi înaintata spre publicare în Buletinul Procedurilor de Insolventa. Totodata, a fost înaintata spre afisare la Primaria Iasi, Tribunalul Iasi, la sediul lichidatorului judiciar", se arata in documentele oficiale.

Conform ultimelor date financiare din 2015, Intersab Construct SRL nu a mai avut activitate, societatea aflandu-se in insolventa, cu obiect de activitate in instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat. Asadar, cu o cifra de afaceri zero, datoriile firmei sunt de 560 mii lei, adica peste 125 de mii de euro.

 

Anchetata pentru inselaciune

In trecut, Doina Pavlov a intrat in atentia anchetatorilor pentru mai multe fapte de fals, uz de fals sau inselaciune. Toate aceste aspecte au legatura cu activitatea Intersab Construct SRL care a derulat mai multe contracte cu partenerii de afaceri. In 2010, societatea Intersab Construct SRL avea destul de multe contracte in derulare in momentul in care s-a sinucis Bogdan Pavlov. Multe dintre societatile partenere au platit avansuri considerabile, banii au fost luati de Doina Pavlov, iar lucrarile nu au mai fost executate.

Patrimoniul societatii a disparut subit, iar creditorii nu mai aveau posibilitatea sa-si recupereze datoriile. Pe firul acestor nereguli au intrat si inspectorii de la Finante, fiind trimisa catre Politie o sesizare cu privire la neregulile gasite.

 

Pe numele Doinei Pavlov au fost inregistrate mai multe plangeri din partea pagubitilor. Mai mult, Doina Pavlov ar fi vandut bunuri ce reprezentau garantie pentru creditele luate impreuna cu fostul sot de la Alpha Bank si Credit Europe Bank. Nu in ultimul rand, Doina Pavlov a facut sa dispara si un autoturism Toyota Land Cruiser ce valora in urma cu sapte ani aproximativ 30 de mii de euro. Autoturismul a fost transferat pe alte societati, iar firma de leasing nu mai avea ce sa execute.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img