miercuri, 24 aprilie, 2024

Blugi pentru femei cu talie înaltă și hanorac cu  glugă – setul perfect pentru această primăvară

Distribuie:

Publicat:

Aerul primăvăratic se simte în atmosferă şi bineînţeles a venit şi poftă de ai ieși mai des din casă.

După ce anul trecut, în care din pricina pandemiei,  toată lumea a stat mai mult prin casă, acum se manifestă pofta de a ieși, de a etala ţinutele îndrăgite. Pentru ca anul acesta este unul al mișcării, ţinutele dinamice create cu blugi şi hanorace cu glugă sunt vedete. În rândurile următoare ne-am propus să descoperim oferta partenerului de încredere,  Bolf, în materie de articole vestimentare relaxante.

Blugi cu talie înaltă vedetele primăverii 2021

Trebuie să recunoaştem că blugii sunt cele mai populare piese ale garderobelor moderne. Pot fi purtaţi în diferite combinaţii, împreună cu tricouri şi bluze subțiri cu hanorace şi veste călduroase. Anul acesta cele mai populare articole sunt blugii cu talie înaltă. Trebuie să apreciezi că sunt printre cele mai uşor de purtat piese şi pun perfect în valoare atât trupurile bine lucrate, cât şi pe cele cu reconstrucţie osoasă. Dacă aruncăm o privire în selecția partenerului Bolf avem surpriza plăcută să descoperim blugi cu croi push up care ajută la crearea unor ținute dinamice senzuale cât şi blugi cu talie înaltă şi rupturi decorative care ajută la realizarea unor outfituri nonconformiste. 

Hanorace cu glugă  pentru spirite dinamice

Când spunem mişcare şi energie, clar spunem hanorace cu glugă. Aceste piese emblematice pentru stilul casual relaxant sunt preferate de tinerele domnişoare cât şi de femeile mature care îndrăgesc libertatea de exprimare. Cu articolele vestimentare recomandate de partenerii de încredere lucrurile sunt şi mai plăcute, pentru că beneficiezi de calitate înaltă. Indiferent de modelul selectat, ai parte articole care îmbracă trupul şi mângâie pielea. Pe lângă caracteristicile atât de  apreciate, te vei bucura de ţinute geniale, accentuate de croieli moderne, cosmopolite. Liniile simple ale hanoracelor cu glugă sunt accentuate de cusături fine, bine definite şi detalii simple.

Cum le poți integra în outfituri urbane moderne

Ai selectat piesele care te reprezintă, aşa că a venit vremea să dai dovadă de ingeniozitate. Ţinutele casual sport cu blugi şi hanorace nu trebuie să fie banale sau simple. Pot fi cosmopolite, intrigante, nonconformiste. Totul depinde de accesorizare şi de modul în care  porți hainele. Ştii că poţi da o tentă urbană potrivind setul cu pantofi stiletto, sau chiar cu pantofi cu toc gros. Alege pantofi din piele întoarsă, astfel întreaga ţinută capete un aer mai blând. Alege o geantă de umăr mică şi un ceas supradimensionat şi te bucuri de un look impunător, dar relaxant.

Este lesne de înţeles, dacă vrei să creezi ţinute lejere, în stil sport alege pe lângă blugi şi hanorace cu glugă, pantofi sport. Ok, nu trebuie să fie pantofii tradiţionali de alergare, selectează pantofi cu platforme şi alege un rucsac din piele. Cum îţi pare? Genial nu-i aşa?

Sneakersii sunt piese autentice care ajută la crearea unor outfituri cu accente tinereşti. Pentru a beneficia de ţinute în stil adolescentin, alege hanorace şi blugi negrii, poartă o pereche de tenişi negrii cu dungi albe, ia un rucsac supradimensionat din pânză…şi eşti gata de aventură!

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img