vineri, 29 martie, 2024

BMW furat din Finlanda, descoperit la Albița – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca BMW, care figura în bazele de date ca fiind furat din Finlanda.

În ziua de 27 iunie a.c., în jurul orei 16.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un bărbat cu cetăţenie R. Moldova, în vârstă de 24 de ani, care conducea un autoturism marca BMW 520xDrive, înmatriculat în R. Moldova.

 "Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului,  colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusă de autoritățile din Finlanda." declara cei de la frontiera

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul de la un conaţional şi că nu are cunoştinţă despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 80.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img