joi, 25 aprilie, 2024

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean sunt într-o relație?!

Distribuie:

Publicat:

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au intrat în atenția tuturor de câteva zile bune, asta după ce au postat mai multe momente împreună, unele dintre ele fiind destul de apropiate. Bineînțeles, întrebarea care stă pe buzele tuturor este dacă formează sau nu o relație, iar noi avem declarațiile exclusive ale vedetei, făcute direct la Antena Stars!

Formează un cuplu Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești?

Sunt doar două variante: fie vedeta s-a despărțit de bărbatul care era pe atunci într-o relație, fie cel despre care vorbea era chiar Bogdan de la Ploiești. Fanii au observat o apropiere extrem de mare între roi, ba chiar o cină împreună, unde se sorbeau din priviri.

Acum, în direct la Antena Stars, după un val de speculații, Crisitina Pucean a dorită să spună lucrurilor pe nume, astfel că a declarat că momentan nu este într-o relație cu celebrul manelist, însă sunt într-o perioadă de tatonări.

"Ce sa zic, măi? Nici eu nu stiu daca este sau nu ceva intre noi. Daca e sa fie ceva, o sa fiti primii care veti afla despre acest lucru.", a spus Cristina Pucean, în direct la Antena Stars.

Bogdan de la Ploiești nu vrea să se căsătorească

Ei bine, în urma numeroaselor indicii pe care le-au lansat în mediul online și pe urma valului de reacții creat, Cristina Pucean a dezvăluit într-un final că nu sunt încă împreună, dar există ceva între ei.

Bineînțeles, răspunsul ei a șocat pe toată lumea, mai ales că Bogdan de la Ploiești a declarat în urmă cu mai mult timp că el nu este pregătit pentru o relație serioase, explicând că nu are de gând să își facă una și nici să se căsătorească.

Poate dragostea și-a făcut simțită prezența în viața lui, iar lucrurile s-au schimbat între timp, însă nu putem afirma nimic, fiindcă a fost destul de reținut și nu a ieșit în față pentru a elucida acest mister.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img