sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii, dezvăluiri despre divorțul de Hannelore: “Am găsit un mesaj în telefonul ei, ce era mai rău”

Distribuie:

Publicat:

Hannelore Ulrich a fost una dintre concurentele de la Insula Iubirii, sezonul 4. Ea a participat în emisiune alături de fostul ei soț, Bogdan Ionescu. Bărbatul a acceptat să fie ispită în noul sezon al show-ului, iar acum face publice detalii neștiute despre relația cu fosta lui parteneră de viață! Iată declarațiile făcute de acesta!

Hannelore și Bogdan Ionescu au participat la Insula Iubirii, sezonul 4. După mai multe împăcări și despărțiri, cei doi au divorțat, iar ea se iubește acum cu un alt bărbat. Astfel, fostul soț al concurentei a accpetat să fie ispită în noul sezon al show-ului.

În ediția din 2 mai a emisiunii, Bogdan Ionescu a făcut declarații despre experiența și divorțul prin care a trecut. Iată ce a spus și despre fosta lui soție, Hannelore!

Ce spune Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii despre divorțul de Hannelore

După dezamăgirea suferită în iubire, Bogdan Ionescu a decis să-și schimbe radical viața. A decis să participe acum ca ispită la emisiunea de la Antena 1. În ediția din 2 mai, bărbatul a vorbit deschis despre despărțirea de Hannelore, dar a spus și cum a reușit să treacă peste.

Bogdan Ionescu a început discursul cu o amintire pe care a avut-o din prima ediție de la Insula Iubirii, atunci când a pășit alături de fosta lui iubită.

„În urmă cu trei ani de zile, am fost exact în locul vostru. Am venit pe insulă alături de partenera mea, dar din păcate am plecat separaţi. Nu regret nimic din toată această experienţă, ba din contră, m-a făcut să fiu şi să caut cea mai bună versiune a mea', a spus Bogdan Ionescu.

În continure, a vorbit despre decizia de a participa alături de Hannelore la această emisiune. Voia să îi demonstreze că poate avea încredere în el, însă a sfârșit prin a-și pierde el încrederea.

După ce au ieșit din competiție, cei doi au avut o perioadă în care au stat singuri, iar apoi au decis să se împace. Însă, după șase luni de la nuntă, Bogdan a găsit un mesaj în telefonul ei, care l-a întristat extrem de tare. Atunci, a decis să punct relației și să își vadă fiecare de drumul său.

„Hannelore nu avea încredere în mine şi am vrut să-i dovedesc că poate să aibă încredere în mine. Dar, din păcate, mi-am pierdut eu încrederea în ea. (…) După ce am ieşit din competiţie, am avut o perioadă în care am stat singuri, pentru că s-au întâmplat foarte multe pe insulă şi mă tot gândeam dacă pot să stau lângă o persoană şi să nu-i scot ochii cu tot ce s-a întâmplat. Cu toate astea, ne-am împăcat, am comunicat şi am continuat cu nunta pe care am avut-o stabilită şi, după 6 luni de la data nunţii, am găsit un mesaj în telefonul ei – bineînţeles că am fost oprit să mă uit în telefonul ei – şi, din păcate, am găsit ce era mai rău. Vorbise cu o persoană şi trebuia să se întâlnească cu acea persoană la Bucureşti şi atunci am hotărât să punem punct relaţiei', a mai spus acesta.

Este pregătit să o ia de la capăt

În încheiere, a precizat că acum este cea mai bună versiune a sa și este pregătit să o ia de la capăt.

„În momentul acesta, sunt cea mai bună versiune a mea. Din experienţa trăită în sezonul 4 am învăţat foarte multe: să nu mai judec oamenii, să încerc să fiu mai degajat, să am încredere în mine, să mă exteriorizez aşa cum sunt. Multă lume n-o face şi nici concurenţii n-o fac momentan. Am fost atât de constrâns în relaţia pe care am avut-o şi m-am lăsat constrâns atât de mult, încât nu mi-am dat seama. Şi când am renunţat în sfârşit, atunci au început lucrurile să meargă, pe toate planurile', a mai declarat el la Antena 1.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img