miercuri, 24 aprilie, 2024

Bogdan Mocanu isi petrece timpul cu o cantareata cunoscuta: ”Se vede mana unei femei in casa”. Andra Volos, reactie neasteptata!

Distribuie:

Publicat:

Bogdan Mocanu și Dodo, cântăreața cu care a lansat hit-ul de pe locul 1 din trendingul românesc, sunt din ce în ce mai apropiați. Cei doi petrec timp prețios și chiar astăzi au participat la două emisiuni, unde și-au promovat piesa pe care o au împreună cu Iancu Sterp. Fanii au început să-și pună întrebări, după ce Mocanu a spus pe un story, pe Instagram, referitor la faptul că Dodo și mama acesteia vor rămâne în București. Nimic neobișnuit până aici, însă clipul postat de câștigătorul sezonului 1 al emisiunii Puterea Dragostei, a ridicat semne de întrebare.

Andra Volos, reacție uimitoare

Andra, fosta iubită a lui Mocanu, este cunoscută pentru firea ei vulcanică. Frumoasa șatenă a publicat pe pagina ei de socializare un video, care face referire la Dodo, cântăreața care se află în preajma lui Bogdan. 

Pe de altă parte, se pare că un concurent din sezonul 3 al emisiunii Puterea Dragostei îi dă mesaje Andrei Volos. Este vorba de David, care pare că o place pe fosta iubită a lui Mocanu. Drept dovadă stau mesajele pe care actualul concurent i le-a trimis fostei lui Mocanu, făcute publice pe Instagram de către fanele înfocate ale emisiunii. Totodată, se poate observa că frumoasa șatenă nu i-a răspuns lui David. 

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img