vineri, 29 martie, 2024

Bogdan Popa, noul manager interimar de la Spitalul Husi

Distribuie:

Publicat:

 

 

Chirurgul Bogdan Popa, medic din cadrul Spitalului “ Dimitrie Castroian “ Husi, a fost numit manager interimar al unității medicale husene . Medicul a primit vestea chiar in momentul in care se afla in sala de operații . Contactat de echipa cotidianului Buna Ziua Vaslui, acesta a declarat ca va face tot ce ii sta in putința pentru cetățenii care pasesc in unitatea medicală huseana sa primească un serviciu medical de performanța .De reamintit este faptul ca acesta va fi numit și consilier judetean in luna decembrie :

“Vestea numirii mele ca manager interimar al Spitalului Husi am primit-o fiind in sala de operatie, operand o pacienta. Vreau sa multumesc in primul rand comunitatii locale pentru onoarea acordata, fiind totodata constient de responsabilitatea ce-o implica, cu atat mai mult cu cat traversam vremuri dificile din punct de vedere sanitar. Ma bucur si am incredere in colaborarea cu un corp medical competent pe care il cunosc si care pe langa medicii recunoscuti, a fost intarit de tineri medici bine pregatiti si dornici sa aduca plusvaloare activitatii spitalului, urmand totodata ca in viitorul apropiat sa fie angajati noi medici, in dorinta largirii paletei de servicii pe care spitalul o poate oferi.

Totodata aduc la cunostinta pacientilor ca spitalul pune la dispozitie si o baza materiala bine reprezentata, inclusiv imagistica de inalta rezolutie – computer tomograf functional din luna octombrie 2020, alaturi de aparatura moderna achizitionata anterior si care este utila la investigarea afectiunilor cardiace, vasculare, endocrine, urologice, gastroenterologice si chirurgicale, atat de frecvent intalnite in zona pe care o deservim. Imi propun si voi face tot ce imi sta in putere ca alaturi de colegii mei sa reusesc sa dezvolt ceea ce Doamna Manager Dr. Lucia Rotaru a initiat si continuat cu succes in ultimii 17 ani si ii asigur pe pacienti ca in spitalul lor, a carui activitate va fi centrata exclusiv pe ei, vor fi tratati cu maximum de atentie si profesionalism, sustinandu-le increderea in serviciile de care au nevoie, chiar si in contextul pandemic actual. “declara Bogdan Popa pentru bzv.ro – noul manager al Spitalului Municipal” DimitrieCastroian”

Cine este Dr. Bogdan Popa?

Liceul Cuza Voda – Husi;
Facultatea de Medicina – Universitatea de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa – Iasi;
Medic specialist chirurgie generala;
Management spitalicesc; 
2019-2020 – modul specializare chirurgie endovasculara IUBCV Fundeni Bucuresti;
Medic primar chirurgie generala – competenta chirurgie laparoscopica;
Medic  specialist chirurgie vasculara, fiind, totodata, singurul medic din judetul Vaslui si unul dintre cei cinci medici dubluspecilizati in chirurgie din Moldova;
Manager interimar  la Spitalul “D. Castroian” Husi, incepand cu data de 11.11.2020.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img