miercuri, 24 aprilie, 2024

Bogdan Urucu a spus tot adevarul despre conflictul dintre Sebastian si Albert. Ce nu s-a vazut la TV: ” A recunoscut si Albert ca a exagerat”

Distribuie:

Publicat:

Bogdan Urucu face declarații neașteptate despre scandalul dintre Sebastian și Albert Oprea.

Bodgan Urucu a părăsit competiția Survivor România. Astăzi, fostul concurent din echipa Războinicilor, a făcut primele dezvăluiri despre parcursul în emisiune, strategii, dar și despre scandalul dintre Sebastian și Albert Oprea. 

Adevărul despre relația lui Sorin cu Albert

Invitat la Ștafeta Mixtă, Bogdan Urucu ne-a spus în exclusivitate despre relația pe care Sorin și Albert au avut-o în competiție. Pe parcusul emisiunii, fostul concurent a vorbit atât cu Sorin, cât și cu Albert și a ajuns la concluzia că cel din urmă a lăsat mai mult de la el și nu a vrut să îi dea replică tot timpul.

„Singura diferență a fost că Sorin a fost puțin mai vocal, iar Albert a lăsat de multe ori capul în jos sau nu a vrut să îi dea o replică. De asta de acasă a părut că Albert este o victimă. Din punctul meu de vedere, amândoi sunt oameni deosebiți.

Când am intrat în competiție, nici nu am apucat să îmi dau seama ce s-a întâmplat cu mine.

Eram nemâncați, nu eram obișnuiți cu căldura asta. Prima zi a fost cam greuță, nu sunt genul de om care să îmi fac așteptări. Mi-am dorit să aduc punct din prima. Dar noi eram așa cum erau ei când au intrat, în prima lună. Nu aveau exercițiul jocului. După 4 luni arunci altfel. Nu am venit ca în vacanță, am venit să asimilez experiența asta așa cum e. 

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img