News Flash:

BOMBA: Concluziile medicului legist in DOSARUL "CIOACA-ELODIA"

7 Martie 2014
2019 Vizualizari | 0 Comentarii
Suspansul creste de la o zi la alta in procesul "Cioaca-Elodia". Chiar daca ieri, la Curtea de Apel Pitesti nu s-a intamplat nimic deosebit pe fond, desi a fost o situatie tensionata (din cauza unor aspecte procedurale), pe masa inaltei instante argesene se afla deja un document bomba.

 Este vorba de documentul intitulat "Opinia Expertala Medico-Legala privind pe Ghinescu Elodia Marilena", scrie ziarulring.ro.

Un document semnat de conf.univ.dr. Iulian Fulga, medic legist, expert medico-legal gr.1, ales/desemnat sa-l reprezinte (ca expert parte) pe Crisitan Cioaca.

Cele 21 de pagini ale "Opiniei expertale" si mai ales concluziile de la paginile 20-21, sunt deopotriva relevante si tulburatoare.

Procesul lui Cioaca, amanat pentru judecarea unei cereri de stramutare AMANARE. In loc sa fie lasata in pace sa judece si sa finalizeze „Dosarul Cioaca-Elodia", ieri, Curtea de Apel Pitesti (CAP) a fost nevoita sa amane din nou procesul politistului acuzat ca si-ar fi ucis sotia, disparuta fara urma din 2007.

"Neconcordanta datelor privind genotipurile de referinta (...), pe de o parte, si datele din Tabelul Raportului de Expertiza Medico-Legala a INML, fac incerta apartenenta profilului ADN de sex feminin purtand indicativul (...) fiicei numitilor Ghinescu Dumitru si Ghinescu Emilia. (...) Elementele obiective de care dispunem nu permit aprecieri cu caracter medico-legal asupra cauzei si felului mortii, felului leziunilor, modului de producere a acestora, raportului de cauzalitate dintre leziuni si moarte (n.r. - presupusa moarte)".

cioaca-elodia ghinescu inml
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 34 queries | Mysql time :0.043250 (s)