vineri, 19 aprilie, 2024

Bomba in lumea serviciilor! Fratele sefului SIE, recunoscut de o victima a traficantilor de persoane! Fortau minore sa se prostitueze

Distribuie:

Publicat:

Gabriel Predoiu, fratele sefului Serviciului de Informatii Externe (SIE), a fost recunoscut la DIICOT de catre una dintre victimele retelei de trafic sexual anihilata de DIICOT in urma cu peste 10 ani. Fata care l-a recunoscut afirma ca lui Predoiu, la acea data ofiter SRI, „i se spunea Gabi SRI”. Toate probele adunate de procurori cu privire la autoritati implicate au fost apoi abandonate, fiind condamnati doar proxenetii, informeaza tolo.ro.

„In aceasta dimineata, seful SIE, generalul Predoiu a admis ca datele pe care Gazeta Sporturilor i le-a trimis spre confirmare sunt corecte si ca omul recunoscut de fata este fratele lui. Seful SIE sustine insa ca, de fapt, fratele lui, Gabriel, era in misiune de la SRI la restaurantul si bordelul clandestin ”Shanghai”, loc unde erau abuzate sexual fete intre 14 si 17 ani”, scrie Catalin Tolontan, in introducerea investigatiei realizate impreuna cu Mirela Neag si Razvan Lutac.

Gabriel Predoiu, fratele generalului Silviu Predoiu, seful Serviciului Roman de Informatii, a fost recunoscut in 2005, la DIICOT, de catre una dintre fetele obligate sa se prostitueze. L-a indicat pe Gabriel Predoiu ”fara ezitare” si ”dupa ce a privit cu atentie plansa”, asa cum scrie in regulile recunoasterii. Ea il stie drept ”Gabi SRI”. Gabriel Predoiu era intr-⁠adevar angajat SRI, noteaza sursa citata.

Gabriel Popescu, ofiterul SRI recunoscut de victima retelei ca frecventa restaurantul si salonul de masaj, paravan de fapt pentru un bordel ilegal, nu a putut fi contactat.

In 2005, minora obligata sa se prostitueze l-a recunoscut in catalogul de la parchet si pe Marius Olteanu Felician, care este astazi unul dintre cei mai puternici procurori militari din tara. El ocupa pozitia de sef al Sectiei de Urmarire Penala la Parchetul Militar de pe langa Curtea Militara de Apel.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img