vineri, 29 martie, 2024

BOMBA! Se modifica PENSIILE! Cati bani vor primi politistii si militarii

Distribuie:

Publicat:

Detalii de ultima ora ies la iveala privind motivele pentru care Liviu Dragnea a convocat o sesiune extraordinara a Parlamentului pentru miercuri. Guvernul s-ar pregati sa adopte saptamana viitoare o Ordonanta de Urgenta prin care sa modifice Legea pensiilor speciale pentru politie, armata si servicii secrete, potrivit unor surse guvernamentale citate de Hotnews.

Potrivit surselor, proiectul de ordonanta este pregatit in mare secret de ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, impreuna cu un grup restrans din care ar face parte si secretarul de stat din Ministerul Justitiei Mariana Mot.

Prin acest proiect de OUG ar urma sa se schimbe radical modul de calcul al pensiilor speciale, astfel incat politistii, militarii si ofiterii din serviciile secrete care se vor pensiona in baza noilor reguli vor avea o pensie mult mai mica decat daca s-ar pensiona in baza legii in vigoare.

Modificarea Legii pensiilor speciale ar urma sa figureze pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Superior de Aparare a Tarii (CSAT), programata pentru marti, mai scriu cei de la Hotnews.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img