vineri, 29 martie, 2024

Brad Pitt si Sandra Bullock revin la Cinema City: Trenul Asasinilor rulează acum la Iulius Mall Iasi

Distribuie:

Publicat:

Încă nu ai plecat în concediu și îți dorești câteva momente de relaxare, în care să te desprinzi de activitățile cotidiene? Cinema City din Iulius Mall Iași este una dintre opțiunile ideale, unde te poți destinde în timp ce urmărești cele mai noi filme. Începând din această săptămână, pe marele ecran, rulează Trenul Asasinilor.

Cinci asasini și un tren ultra-rapid cu destinația Tokyo ce se poate întâmpla? Timp de 126 de minute ne îmbarcăm într-o acțiune plină cu întâmplări pe cât de ilare, pe atât de periculoase. Brad Pitt, Sandra Bullock, Joey King, Zazie Beetz și Aaron Taylor-Johnson se întâlnesc în filmul Trenul Asasinilor, care apare la Cinema City din Iulius Mall Iași vineri, 5 august 2022. Cei cinci asasini au câte o misiune de îndeplinit când se urcă în tren, însă pe parcurs își dau seamă că toate task-urile au legătură între ele. Vino la Iulius Mall să vezi ce se întâmplă!

La Cinema City promoțiile se țin lanț! Ia-ți bilet la oricare dintre cele mai tari titluri ale verii, răzuiește pe loc taloanele primite la casele de bilete sau porțile de acces din cinematografe, și revendică-ți premiul! Campania este valabilă până pe 31 august 2022. Mai multe informații poți afla de pe site-ul Cinema City!

Vino la Iulius Mall Iași și bucură-te de cele mai noi filme!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img