joi, 18 aprilie, 2024

BRAD PITT vorbeste despre ANGELINA JOLIE

Distribuie:

Publicat:

O prietena a cuplului Angelina JolieBrad Pitt a marturisit ca actorul inca o iubeste pe Angelina, desi “este nebuna”. Se pare ca problemele dintre ei ar fi aparut din cauza amicelor actritei, pe care starul le-a numit “vrajitoare”.

Discutiile dintre cei doi au aparut in momentul in care actrita si-a schimbat consilierii. Ea a decis sa renunte la jumatate din echipa si a optat pentru William Hague, Arminka Helic si Chloe Dalton. Niciunul dintre cei trei nu a fost pe placul lui Brad.

Acorul, chiar daca este suparat pe Angelina, sentimentele lui nu s-au schimbat. ,, E nebuna, dar inca o iubesc”, a declarat Brad Pitt.

Sursa a declarat pentru The Sun ca actorul era deranjat de intalnirile sotiei sale cu Arminka, refugiata din Bosnia.

“Brad a spus despre aceste prietene ale Angelinei ca sunt ca niste vrajitoare. El nu a fost de acord cu schimbarile decise de Arminka in ceea ce priveste imaginea actritei. Era mereu prezenta in familia lor si isi dadea cu parerea despre orice. La Londra a existat un scandal urias intre Brad si Angie. Pana la aparitia celor trei in viata lor, Angelina lua toate deciziile impreuna cu Brad, se consultau mereu. Acum totul s-a schimbat”, a declarat sursa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img