vineri, 29 martie, 2024

Breaking news! Batalia poate incepe! Toate candidaturile au fost acceptate! Declaratii Liviu Dragnea

Distribuie:

Publicat:

Comitetul Executiv National al PSD a decis vineri lista candidatilor pentru functiile puse la bataie in Congresul de sambata. Au fost aprobate 23 de dosare, desi numai 19 indeplineau conditiile de candidatura. Daniel Florea, primarul Sectorului 5, s-a retras din cursa pentru functia de vicepresedinte.

9 dosare au indeplinit conditiile si au intrat automat pe buletinele de vot. Conditiile erau declaratie de candidatura si recomandarea organizatiei din care face parte candidatul. Desi nu aveau recomandarea organizatiilor, au fost aprobate candidaturile Ecaterinei Andronescu, a lui Nicolae Banicioiu, a lui Codrin Stefanescu si Catalin Radulescu, primele doua in unanimitate.

Liviu Dragnea, declaratii: 

"Astazi au fost cateva hotarari adoptate. Am propus colegilor mei sa se aprobe si candidaturile care nu indeplineau toate conditiile. Codrin Stefanescu, Ecaterina Andronoiu. Toti care si-au exprimat dorinta sa candidete, vor candida. Am aprobat propune3rea de modificare a statutului. S-a stabilit presedintele comisiei de numarare a voturilor, s-a aprobat sa fie observatori din partea celor care candideaza, vor fi cate 1 pe regiune.Daniel Flore si-a retras candidatura, penru a ramane armonie in organizatie. Vreau sa mai fac un anunt: Dupa congres o sa-l propun ca presedinte al Comitetului National PSD, pe domnul Badalau.(…)"  a spus Liviu Dragnea, la iesirea de la sedinta. 

Stire in curs de actualizare 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img