marți, 23 aprilie, 2024

BREAKING NEWS! EXCLUSIV! Un politist din Iasi este acuzat ca ar fi abuzat o minora! Parintii fetei arunca acuzatii grave – FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Se pare ca numele politistului este Enache Dan Gabriel, iar totul s-a petrecut in comuna Gorban. Tatal fetei a vorbit cu reporterii BZI despre incidentul petrecut aseara. Fiica sa cu greu si-a facut curaj sa-i povesteasca despre oribila experienta prin care a trecut. Cu lacrimi in ochi, barbatul a relatat in detaliu ce i-a povestit fetita lui:

"Fiica mea a fost la munca la Enache Dan Gabriel si in jurul orei 10.30 – 11, ieri, a chemat-o in dormitor sa discute cu el, dar nu i-a zis ce si cand a inceput discutia, i-a zis 'da-mi un pupic'. Dupa ce i-a spus asta, fata i-a zis ca nu. El atunci a inceput, a sarutat-o pe ureche, pe gat, pe obraz, pe gurita si fata il respingea. Pe urma el a inceput sa o descheie la vesta si a impins-o pe pat. Dupa aia a descheiat-o la vesta si i-a pus mana pe abdomen si fata atunci s-a ridicat de pe pat fortat si a plecat acasa".

Ulterior, tatal fetitei s-a hotarat sa il denunte pe politist, chiar daca acesta se lauda ca este imun in fata legii, intrucat are relatii la nivel inalt. Agentul este cunoscut in sat ca fiind un impatimit al pacanelelor si al alcoolului. 

Tatal este disperat si vrea sa se faca dreptate in acest caz. Mai mult decat atat, fiica sa i-a spus ca ii este frica sa spuna ceva politiei, cu gandul ca ar putea fi calcata cu masina de individul care a incercat sa o abuzeze.

"Sa fie dat afara din politie si sa faca legea ce trebuie sa faca! Sa fie protejat copilul meu si pe langa al meu sa-i protejeze si pe altii. Nu ma asteptam la asa ceva. Fata cand a venit acasa seara mi-a zis ca nu mergem sa-l denuntam, ca ii este frica sa nu o calce cu masina. Eu cred ca este posibil sa o fi amenintat, din moment ce fata mi-a spus sa nu ma duc la politie. Am sunat-o pe nevasta lui aseara si i-am explicat, mi-a zis ca ' stii ca asa-i el prost, nebun si betiv', ca are un comportament foarte urat acasa si vorbeste pornografic", a mai adaugat tatal fetitei.

UPDATE: Dosarul penal intocmit in urma sesizarii facute a ajuns la Parchetul de pe langa Judecatoria Raducaneni, dupa spusele sefilor IPJ Iasi.

UPDATE: Politistul are 41 de ani. A fost angajat in trecut la Politia de Frontiera Iasi, iar din 2011 acesta figureaza ca angajat al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi. Ieri, politistul i-ar fi facut avansuri unei minore in varsta de 16 ani si a incercat sa intretina relatii sexuale cu aceasta, insa copila a refuzat, a mers acasa la parinti si a povestit tot.

Dupa ce zilele trecute o tara a ramas marcata de cazul politistului de la Brigada Rutiera din Capitala care ar fi abuzat de mai multi minori, un nou caz se afla in atentia spatiului public. Din informatiile obtinute in exclusivitate de catre reporterii Cotidianului Buna Ziua Iasi, parintii unei minore acuza un politist din Iasi ca ar fi abuzat de aceasta. 

Reporterii Cotidianului Buna Ziua Iasi va vor tine la curent cu cele mai noi detalii, aflate in exclusivitate, despre acest nou caz extrem de grav. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img