joi, 25 aprilie, 2024

BREAKING NEWS! Inspectia Judiciara intervine in forta intre comisia de ancheta si DNA

Distribuie:

Publicat:

Rasturnare de situatie in cazul refuzurilor repetate ale Laurei Codruta Kovesi de a se prezenta la audieri la Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. Inspectia judiciara a decis sa intervina in forta si a adresat Comisiei o scrisoare prin care cere documentatia legata de corespondenta purtata de comisie cu sefa DNA.

“Va solicitam sa ne transmiteti copii conforme cu originalul de pe documentatia ce a constituit procedura de citare a doamnei procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie Laura Codruta Kovesi in cadrul Comisiei, precum si raspunsurile acesteia la solicitarile formulate de dumneavoastra in scris”, se arata in scrisoarea transmisa de reprezentantii Inspectiei Judiciare.

Inca o victima a omului lui Kovesi! Dosarul unui nou lider PSD, in atentia DNA

Procurorul sef al DNA a primit trei solicitari din partea comisiei de ancheta pentru prezentare la audieri, insa toate invitatiile s-au confruntat cu refuzuri din partea Laurei Codruta Kovesi. Dupa primele doua refuzuri de a se prezenta la audieri, Kovesi a primit de la comisie o scrisoare cu doua intrebari. Sefa DNA a fost intrebata daca s-a aflat acasa la Gabriel Oprea in seara celui ce-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 2009 si, daca da, cu ce scop, insa intrebarile adresate de catre parlamentarii din comisie nu au primit niciun raspuns.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img